تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۱۶ آذر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
در رویداد۲۴ بخوانید:

گزارش سی‌ان‌ان از تشدید سیاست‌های ضد مهاجران در دولت ترامپ | دومین گروه ایرانیان از آمریکا اخراج می‌شوند؟

شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داده که دولت ترامپ قصد دارد روز یکشنبه ده‌ها ایرانی را اخراج کند؛ این در حالی است که برخی از پناهجویان مدعی هستند که در صورت بازگشت به ایران جانشان در خطر است.

اخراج ایرانیان از آمریکا

رویداد۲۴| شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داده که دولت ترامپ قصد دارد روز یکشنبه ده‌ها ایرانی را به کشورشان بازگرداند. این رسانه معتبر آمریکایی به نقل از منابع و برخی مهاجران ادعا کرده است برخی از این افراد به دلیل گرایش جنسیشان تحت تهدید قرار گرفته‌اند و این بازگشت می‌تواند جان آنها را به خطر اندازد. این شبکه همچنین به شرایط سخت مهاجران طی مسیر و در بازداشت اشاره کرده است.

این رسانه نوشت: به تازگی منبعی مطلع به سی‌ان‌ان گفته است که انتظار می‌رود که دولت ترامپ روز یکشنبه ده‌ها ایرانی را به کشورشان بازگرداند.

این دومین پرواز و اخراج ایرانیان پس از توافقی نادر بین واشنگتن و تهران است که هیچ رابطه دیپلماتیکی با هم ندارند و در حالی رخ می‌دهد که دولت ترامپ فشار شدیدی برای اخراج مهاجران غیرمجاز اعمال می‌کند.

بنا به ادعای سی‌ان‌ان سازمان‌های حقوق بشری و مدافع حقوق مهاجران نگرانی‌های جدی درباره ایرانیانی دارند که به آمریکا گریخته‌اند و اکنون ممکن است مجبور به بازگشت شوند. آخرین گزارش حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا که تحت دولت ترامپ منتشر شد، مدعی است که در ایران «مسائل جدی حقوق بشری» وجود دارد.

یکی از افرادی که گفته می‌شود قرار است روز یکشنبه در لیست افراد اخراج شده از آمریکا باشد، گفته است که در صورت بازگشت زندگی او در خطر خواهد بود.


بیشتر بخوانید: چرا ترامپ ایرانی‌ها را از آمریکا اخراج کرد؟


این فرد که خواسته نامش فاش نشود، ادعا کرده که به خاطر گرایش جنسی‌اش از ایران گریخته است زیرا در ایران، همجنس‌گرایی مجازات اعدام دارد.

او به سی‌ان‌ان گفته که من در کشورم به خاطر آنچه هستم بسیار رنج کشیده‌ام و به آمریکا آمده‌ام تا فقط یک زندگی عادی مثل همه داشته باشم.

این مهاجر ایرانی که در روزهای پایانی دولت بایدن از مرز عبور کرده و بازداشت شده، گفته که پس از ماه‌ها سفر و در مسیر ورود به آمریکا مورد سرقت و ضرب و شتم قرار گرفته است. او گفته که در بازداشتگاه اداره مهاجرت و گمرک (ICE) نیز مورد سوء‌استفاده و تبعیض قرار گرفته است.

سی‌ان‌ان با تاکید بر اینکه نتوانسته است به طور مستقل صحت روایت و داستان این مرد که برای پناهندگی درخواست داده و  وضعیت پرونده‌اش مشخص نیست، را تایید کند، به نقل از او نوشته که « قطعا زندگی من در صورت بازگشت به کشورم در خطر است».

طبق گزارش سی‌ان‌ان، شورای ملی ایرانیان آمریکایی (NIAC) که یک سازمان غیرانتفاعی است، از دولت خواسته تا پرواز اخراج را متوقف کند.

جمال عبدی، رییس این سازمان، در بیانیه‌ای با این ادعا که « ایرانیانی که در این پرواز اخراج قریب‌الوقوع حضور دارند، به اینجا آمده‌اند تا از سرکوب دولتی فرار کنند» از اینکه به جای تامین امنیت پناهندگان، اخراج می‌شوند ابراز نگرانی کرده است. 

به گزارش سی‌ان‌ان نخستین پرواز اخراج ایرانیان مهاجر در آمریکا در سپتامبر انجام شد و این دومین پرواز خواهد بود. بر اساس گفته‌های یک منبع مطلع، انتظار می‌رود این پرواز در مسیر ایران، در کویت توقف کند.

در ادامه این گزارش آمده است: سی‌ان‌ان برای اظهار نظر با وزارت امنیت داخلی، اداره مهاجرت و گمرک (ICE) و نمایندگی ایران در سازمان ملل تماس گرفته و ICE بدون اینکه عملیات برنامه ریزی شده را رد کند، از تایید گزارش بی‌بی‌سی فارسی درباره اخراج ایرانیان مقیم آمریکا خودداری کرده است، دلیل این خودداری را نیز «امنیت پرواز و مسافران آن» اعلام کرد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۶
0
1
چرا آقازاده ها مثل پسر ابتکار رو اخراج نمیکنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۶
0
0
سی ان ان دروغ میگه .ایرانیهای غیر مجاز خودشان بخاطر سیاست های آمریکا و تو دهنی به ترامپ بطور خود خواسته به ایران برمیگردند .
نظرات شما